מי מכם שתהה איך הגה אייל שני את הרעיון לגלידה בפיתה, אולי יופתע לגלות כי המקור הוא גלידה בלחמנייה שטעם בסיציליה ומיד ידע שהוא חייב לייבא את הרעיון לישראל. השף המצליח שמתפקד גם על תקן שופט אהוב ב"מאסטר שף", פתח לאחרונה סניף שני ל"המזנון" בתל אביב, שמציע שלל מנות מקוריות בפיתה.

אבל למרות ההשקה המוצלחת, זו לא הייתה שנה פשוטה עבור שני – מעבר לתסבוכות משפטיות שליוו אותו, נדמה ששני לא מצליח להפסיק לייצר כותרות. אפילו באינסטגרם הוא מצליח ליצור שערוריות על בסיס יומי – בין אם הריב המתוקשר עם הקולגה רושפלד, שהחל בגלל ששני כינה אותו שמן, ובין אם תמונת הפסטה שהעלה דווקא ביום כיפור, והצליחה לעצבן גולשים רבים.

"אני מעדיף להיות במקומות קשים ולחיות עם האמת שלי", הוא מסביר לחיים אתגר בתכנית "אנשים" למה הוא לא מוכן לעדן את עצמו. 

 

"אנשים", ימים א'-ג', 18:50