בחצי השנה האחרונה הבר הביתי של רובנו עבר שדרוג משמעותי. כשהברים היו פתוחים, רובנו צרכנו את הבירה או היין האהובים עלינו בבר הקרוב לביתנו. עם התפרצות הקורונה וסגירת חיי הלילה, הבית שלנו הפך להיות גם הבר האהוב (והיחיד!) שלנו.

מכמה בירות שהיו זרוקות במקרר בסוף השבוע או מבקבוק יין שנפתח כשחברים קפצו לבקר, חלקנו בנינו לעצמנו בשבועות האחרונים פינה שיש בה כל מה שצריך. עכשיו הגיע הזמן ללמוד איך לשמור על כל מה שיש לנו כדי שיחזיק לאורך זמן. כך תעשו את זה נכון:

שומרים על איזון

האם לשמור את המשקאות במאוזן או במאונך משפיעים על תוחלת החיים של אלכוהול שלכם? התשובה היא לגמרי כן. יין צריך להיות מאוחסן באופן מאוזן, וליקרים ובירות נשמרים טוב יותר כשהם מאוחסנים באופן מאונך.

View this post on Instagram

A post shared by Padam Hotel & Restaurant (@padam.tirana) on

חכם בשמש

האלכוהול שלכם על כל סוגיו, נשמר בצורה הטובה ביותר כשהוא מוגן מאור השמש. חשיפה ישירה לשמש תגרום למשקאות שלכם להיהרס במהירות ולאבד את הצבע והטעם. כשאתם מחליטים איפה אתם ממקמים את ארון או מדף המשקאות, ודאו שקרני שמש ישירות לא מגיעות לשם בכל שעות היום.

View this post on Instagram

A post shared by Trade Price Sofas (@tradepricesofaswalesuk) on

פחות זה יותר

נשאר רק שליש מהנוזל בבקבוק שלכם? דעו שזה משפיע על תהליך החמצון של המשקה. ככל שיש יותר אוויר בבקבוק, כך תהליך החמצון יתרחש מהר יותר.

נקודת קפאון

מכניסים באופן אוטומטי את הוודקה והערק למקפיא רגע אחרי שרכשתם אותם? זה בסדר גמור אבל ממש לא חובה. אתם יכולים לשמור את שני הבקבוקים במקרר ולהכניס אותם למקפיא שעה לפני שאתם מתכננים ללגום אותם.

View this post on Instagram

A post shared by Lauren Rose Aurelia (@laurenroseaurelia) on