וויסקי. אינספור סיפורים, אינספור דעות ואינספור דיונים (אם לא ויכוחים) התרחשו כבר ברחבי העולם על המשקה המיוחד כל כך. עם שתי קוביות קרח, עם שלוש קוביות קרח או אולי בכלל נקי? יש המון דרכים לשתות וויסקי, אז איך קובעים איזו מהן היא הנכונה? לא קובעים.

בסופו של דבר זה עניין של טעם - על כל מומחה שיגיד לכם ש"רק ככה שותים וויסקי", נוכל למצוא מומחה אחר שיסתור אותו. אז אנחנו לא נקבע לכם איך לשתות, אבל כן נמליץ לכם על הדרך שבה אנחנו הכי אוהבים לשתות את המשקה עם המעמד הכי גבוה בעולם האלכוהול (ושיסלחו לנו חובבי היין שבקהל).

WHISKEY SOUR

מרכיבים:

60 מ"ל שיבאס ריגאל 12
30 מ"ל מיץ לימון
25 מ"ל מי סוכר (מצומצם)
1 חלבון ביצה (לא חובה)
2 דשים אנגוסטורה  

תהליך ההכנה:

1. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר עם קרח.

2. שוברים ביצה, מפרידים את החלבון ומוזגים אותו לשייקר (לא חובה).

3. מנערים היטב ומוזגים לכוס לואו-בול מלאה בקרח חדש.

4. מטפטפים לסגירה 2 טיפות אנגוסטורה.

אחרי שתנסו, אתם מוזמנים לספר לנו בתגובות איך יצא או מהי הדרך האהובה עליכם לשתות וויסקי!