View this post on Instagram

A post shared by Christian Kessler (@swissgrillblog) on


בטח שמעתם על עומסי חום הכבדים שיחלו היום בכל רחבי הארץ. על פי התחזית, הטמפרטורות עשויות להגיע עד 46 מעלות בחלק מהאזורים. משרד הבריאות אפילו פרסם אזהרה לקראת מזג האוויר וקרא לציבור לשהות ככל האפשר במקומות ממוזגים ולהימנע מחשיפה לחום ולשמש.

אז למעשה משרד הבריאות נתן תירוץ לשבת בבית במזגן? נשמע חלום. אבל עדיין יש בעיה אחת - במקרים של חום כזה כבד המשקאות שלנו מתחממים די מהר, ואם שכחנו להכניס לקירור לפני השתייה זו תהיה בכלל צרה לקרר אותם. אנחנו לא מדברים על משקאות כמו קוקטיילים או וויסקי שפשוט זורקים כמה קוביות קרח לכוס, אלא משקאות כמו בירה או יין שלא נהוג לשתות עם קרח (אם אתם עושים את זה, תפסיקו מיד). 

אז בגלל שבאנו להרים, חיפשנו ברשת פתרונות והאמת היא שמצאנו 2 פתרונות די קלילים, אחד לכל משקה. שיהיה בהצלחה, ושלא תעזו להתרחק מהמזגן!

בירה - נייר סופג ומקפיא

הטריק הזה די מוכר מעבר לים, וחשבנו למה לא לעשות לו עליה? הוא גם די פשוט - מלפפים את בקבוק הבירה שלכם בנייר סופג, מרטיבים בכיור ומכניסים למקפיא. לאחר 15 דק' מוציאים, מקלפים את הנייר ומקבלים בירה צוננת. 

 

יין - ענבים קפואים

הדבר הכי גרוע שאתם יכולים לעשות כשאתם שותים יין או בירה הוא להשתמש בקוביות קרח בשביל לקרר את המשקה. הקרח שנמס בכוס מדלל לכם את המשקה ופשוט הורס אותו. מה עושים? זורקים במקפיא שקית עם כמות יפה של ענבים (10-15) ונותנים להם לקפוא. בפעם הבאה שתבואו לשתות יין שלא הספקתם לחמם, שלפו כמה ענבים מהשקית ושימו בכוס.