דה רוק עם ההפתעה למעריצים (צילום: מתוך האינסטגרם)
צילום: מתוך האינסטגרם
טרמנה, הטקילה של דה רוק, יצאה לחנויות לפני כ-3 חודשים ומאז היא כובשת את לב מעריציו. 3 חודשים (במיוחד בתקופה שסגר זו מילה פופולרית) זה מפסיק זמן בשביל לנסות את המשקה בכל מיני צורות, אבל הם עדיין לא הצליחו לעלות על המתכון המפורסם של המתאבק לשעבר, "מנריטה אבטיח". 

אתם לא מדמיינים, השם של המשקה הוא שילוב השם של הטקילה והמילה מרגריטה. לפי מה שאנחנו יודעים, ג'ונסון הוא ממציא המתכון ובסרטון שהעלה לחשבון האינסטגרם שלו לפני כמה ימים הוא גם משתף איך להכין את המשקה סוף סוף. 

"הקיץ כבר כאן והגיע הזמן. אני יודע שחיכיתם ושאלתם על זה - ואני סוף סוף הולך ללמד אתכם איך להכין את משקה הקיץ, 'טרמנה אבטיח'", הכריז דה רוק בסרטון. "יצרתי את טרמנה במטרה אחת ברורה: לקרב אנשים ולמרות כל הטירוף שחווינו, זה כל כך מספק לראות כל כך הרבה אנשים מסביב לעולם נהנים מהטקילה. אני מודה לכם באמת מעומק ליבי. תודה".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by therock (@therock) on

ולאחר הנאום המרגש, ג'ונסון שיתף במתכון, אותו שמרנו והבנו גם לכם. גם אם לא הצלחתם להתארגן על הטקילה של דה רוק, אתם יכולים פשוט להשתמש בטקילה סילבר במקום. תהנו.

מנריטה אבטיח (6 מנות)

מרכיבים:
350 מ"ל טרמנה בלאנקו (או כל טקילה סילבר אחרת)
180 מ"ל מיץ ליים סחוט טרי
90 מ"ל טקטר אגבה
150 מ"ל מים
12-18 חתיכות אבטיח טרי

תהליך ההכנה:
שופכים לשייקר את האבטיח, נקטר אגבה והמים ובעדינות מועכים הכל. מוסיפים את מיץ הלימון והטקילה, ולאחר מכן קרח. מנערים חזק ומוזגים לכוסות על קרח חדש. לקישוט אפשר להשתמש בסלייס ליים או חתיכת אבטיח.