עם קוביית קרח, שתיים או בכלל לא – מי שאוהב וויסקי באמת – מפתח מסביב לחוויית השתייה שלו טקסים והרגלים שרק הוא יבין. כדי לשדרג את חוויית השתייה של מי שאתם אוהבים, אספנו כמה דברים שיעשו בדיוק את זה:

הכוס המושלמת

הכוס המיוחדת הזו תגרום לכם דבר ראשון להיראות מאוד מקצועיים, אבל הפלוס האמיתי שלה היא שלא צריך קרח כשמשתמשים בה. את הכוס הזו תידרשו להקפיא מראש, והיא תחסוך לכם את ההתעסקות בקרח.

וויסקי (צילום: צילום מסך מאמזון)
וויסקי | צילום: צילום מסך מאמזון

המילון המלא

כדי לדעת באמת על וויסקי לא מספיק רק לטעום אותו, צריך גם לקרוא עליו. המילון הזה יאפשר לכם ללמוד את כל מה שכל חובב וויסקי חייב לדעת. תוכלו לבחור אם לקבל אותו בגרסה הממשית או ישר לקנדל שלכם.

וויסקי (צילום: צילום מסך מאמזון)
וויסקי | צילום: צילום מסך מאמזון

הדבר האמיתי

עם כמה שאקססוריז זה דבר נחמד, אם אין לכם את גרסה איכותית של המשקה עצמו, גם הכוס הכי משוכללת לא תעזור לכם. המארז הזה כולל שלושה בקבוקי וויסקי איכותיים במיוחד: שיבאס ריגאל 12 שנה , סטרטיילה ולונג מורן.

וויסקי (צילום: BLEND)
וויסקי | צילום: BLEND

יפה ולא נוזל

יש מי שאומרים שוויסקי בלי המגע הישיר עם הקר מאבד את כל האפקט שלו, ויש את המחנה השני שמעדיף קוביות קרח שאינן נמסות שמעדיפים לא למהול את המשקה עם נוזלים נוספים. אם אתם שייכים למחנה השני, הקוביות האלו הם בדיוק מה שאתם צריכים.

וויסקי (צילום: צילום מסך מאתר huckberry)
וויסקי | צילום: צילום מסך מאתר huckberry