זה בדיוק הזמן הזה בשנה שבו הסוגיה המוכרת הופכת מעיקה מתמיד. העונה החמה בפתח, ואם יש משהו דחוף יותר מהשגת גוף הביקיני הראוי, הרי שזו שאלת הסרת השיער שרובנו מרשות לעצמנו לשכוח ממנה קצת במהלך החורף. כעת יש לבחור מתוך מגוון האפשרויות המלבבות: לגלח? למרוט בשעווה? לרכוש מכשיר אפילציה חדשני? להתחיל טיפולי לייזר? או ללכת על האופציה החתרנית ולתת לשיער לגדול כמו שהטבע רצה? כך או כך צפויה לך דרך מפרכת כלשהי, ולמקרה שלא שמת לב - רוב האפשרויות גם ידרשו ממך השקעה עקבית ולא קטנה בכלל.

A post shared by Holly Gorne (@gorneography) on


מחקר חדש מדבר עכשיו במספרים, וגורם לתורת הסרת השיער להיראות אפילו יותר כמו שעבוד מתסכל. אם את מאלה שמעדיפות לגלח, את כנראה נאלצת להתמודד עם צמיחה מואצת של זיפים עיקשים, אבל את גם יוצאת הכי בזול מהסיפור הזה: תחזוק ממוצע יעלה לך בסך הכל קצת יותר משלושים אלף שקלים (כ- 6,500 פאונד) ושמונה שבועות מרוכזים מחייך לאורך השנים.

אם הנתונים האלה גורמים לשיערות שאין לך לסמור, חכי שתגלי מה המחיר של שיטת בשעווה (כלומר, מלבד הקטע של העינוי הפיזי): מי שמורטת את שיערה בשעווה בתדירות ממוצעת של פעמיים בחודש תשלם על זה יותר מ- 107,000 ש"ח (23,000 פאונד) במהלך חייה. למעשה, המסקנה העיקרית שעולה מהמחקר היא שהשקעה בטיפולי הסרת שיער בלייזר לצמיתות יוצאת הכי משתלמת בטווח הרחוק. חוץ מהאופציה הפראית והחינמית, כמובן.

 

A post shared by Waxperts Wax® (@waxpertswax) on



A post shared by CaraVail's Day Spa (@caravails.day.spa) on



A post shared by @jacqueline.dente on