האליפות הרביעית ברציפות בורחת לברצלונה? נכון, יש עוד למעט משחקים עד לסיום העונה, אבל אתמול (שבת) ספגה אלופת ספרד מכה קשה אחרי שסיימה רק ב-0:0 מאכזב מול ויאריאל. התוצאה: הפער מריאל מדריד בפסגה כבר גדל ל-7 נקודות, ובליגה בה שתי הגדולות שולטות ללא עוררין מדובר בהפרש עצום.
הכוכב הארגנטינאי הגיע במהלך ההתמודדות לשני מצבים מעולים מול דייגו לופס, אך החמיץ. אלא שמסי החליט לבוא בטענות לשיפוט ואמר: "אני בדרך כלל לא מדבר על זה, אבל יש שופטים יהירים שמאיימים עליך בהוצאת כרטיסים בלי סיבה".
מי שלא מרים ידיים גם הוא, הוא מאמן הבלאוגראנה פפ גווארדיולה: "כמובן שפער של 5 נקודות עדיף מ-7, אבל שיחקנו מצויין ורק חוסר מזל מנע מאיתנו כיבוש. אם נמשיך להילחם כמו מול ויאריאל יש לנו סיכוי. אני לא מאשים אף אחד. חשוב לי להעביר לשחקנים את המסר שנילחם עד הסוף. נצטרך לנצח כמה שיותר כעת".
ומה אומרים אצל ריאל מדריד? למרות הניצחון 1:3 על על סראגוסה בבירה הספרדית מוצאים מקום לשיפור. עוזר המאמן אייטור קראנקה אמר לאחר המשחק: לא היינו טובים כפי שציפינו להיות. כולם כאן יודעים מה הצופים בברנבאו רוצים לראות". הבאסקי גם ציין את יכולתם של מסוט אוזיל ואסטבן גראנרו והוסיף: "טוב שיש תחרות על ההרכב. זה שומר את כולם ברמה גבוהה וזה הכי חשוב".







חדשות



= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















