קשר מכבי נתניה פיראס מוגרבי קיבל אתמול (רביעי) הצעה להאריך את חוזהו שמסתיים בקיץ. בנתניה מאוד מעריכים את השחקן המוכשר, שגדל במועדון, ויחד עם זאת חוששים שיעבור לקבוצה אחרת כאשר יהפוך לשחקן חופשי והקבוצה תזכה לדמי השבחה בלבד, כפי שקרה עם דלה ימפולסקי שעבר למכבי חיפה תמורת 1.8 מיליון שקלים.
בתחילת העונה בדקו מכבי והפועל ת"א את האפשרות לרכוש את מוגרבי, ובנתניה בטוחים כי גם בקיץ הקרוב הוא יהיה מבוקש אצל שתי התל אביביות וגם במכבי חיפה. "פיראס שחקן נהדר שאנחנו רוצים לראות אותו עוד שנים בקבוצה שלנו, אבל גם אנחנו מבינים שיהיה קשה לעצור אותו מלהתקדם", הודה הבוקר גורם במכבי נתניה.
ביום שלישי מכבי נתניה עברה את סיבוב ח' ח' בגביע המדינה, עם 1:2 על נס ציונה מהליגה הלאומית אחרי הארכה, והיום הקבוצה כבר החלה להתכונן למשחק מול הפועל פ"ת בשבת באיצטדיון המושבה. המאמן ראובן עטר יחסר את בן בנימין המוצהב, אבל יתר שחקני הסגל יעמדו לרשותו.
"להפועל פ"ת אין מה להפסיד, אז הם משחקים משוחרר בתקופה האחרונה", אמר אחמד סבע, שבמחזור הקודם העלה את מאזנו העונה ל-15 שערים ומוביל על ויאם עמאשה, עומר דמארי וטוטו תמוז בטבלת מלך השערים של ליגת העל.







חדשות



= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















