מאור מליקסון ודוד רביבו ייעדרו מול בני סכנין
הקפטן ינוח מהזיהום בברך והקשר ימשיך לשבת בחוץ בעקבות הדברים שאמר נגד גיא עזורי. חדד מתלבט בין נאסר לפדידה, כ-6,000 אוהדים צפויים להגיע
הקפטן צפוי להחמיץ את המשחק הקרוב ובקבוצה מקווים שהוא ישוב במהרה לקראת המשחקים האחרונים בליגה הסדירה. בעקבות היעדרותו הצפויה של מליקסון, מנסים חלק מאוהדי הקבוצה להפעיל לחצים על הנהלת המועדון כדי להקל בעונשו של דוד רביבו, על מנת שיוכל ליטול חלק במשחק.
הקשר, שהושעה לשני משחקים בעקבות דברים שאמר על המאמן לשעבר גיא עזורי, מתורגל באימונים יחד עם שחקני הספסל. נכון לעכשיו לא מתכוונים במועדון לשנות את ההחלטה ורביבו יחמיץ גם את המשחק הקרוב בגלל ההשעיה. מי שצפוי למלא את החלל הוא חנן פדידה או סיראז' נאסר.
חדד ניסה לדרבן את האוהדים בפאנל נגד האלימות שנערך בב"ש ואמר: "אני מתחייב שבכל משחק נעלה, נתאמץ ונעשה הכל ואני רוצה שאתם תתחייבו לעודד, לעודד ולעודד את הקבוצה במשחקים הקרובים".
ארגוני האוהדים עובדים בימים אלה בשיתוף פעולה על מנת לגרום לתצוגת עידוד גדולה עוד יותר מזו שנראתה בבלומפילד בשבת. המטרה העיקרית היא כמובן לגרום לבעלים, אלונה ברקת, לשנות את דעתה ולהישאר במועדון. על פי ההערכות צפויים להגיע קרוב ל-6,000 אוהדים למשחק.







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון














