אוהדי מכבי פ"ת רכשו כבר 1,000 כרטיסים לדרבי
באם המושבות ניכרת תכונה רבה לקראת הדרבי, 700 כרטיסי נוער יוקצו לאוהדי הפועל. במכבי נסוגו מהגשת התלונה במשטרה לאחר שקיבלו התנצלות
כזכור, במהלך משחקה של היריבה העירונית, הפועל פ"ת, קראו אוהדיה קריאות "שואה למכבי פ"ת", מה שעורר את זעמם של ראשי מכבי ואף איומים להגשת תביעה במשטרת פ"ת נגד המעורבים בפרשה.
לאחר גינוי הקריאות והתנצלות מצד אנשי הפועל, החליטו במכבי פ"ת לסגת מעניין התלונה במשטרה ואמרו היום כי מבחינתם הנושא סגור.
במועדון מאם המושבות ממשיכים לעבוד על שיווק המשחק בכדי למשוך כמה שיותר קהל ליציעים, כאשר היום הודיעו בקבוצה כי כבר כעת נמכרו כ-1,000 כרטיסים לאוהדי מכבי פ"ת ובמועדון צופים שהאצטדיון יהיה מלא, כאשר אוהדי הקבוצה כבר ביקשו מהמשטרה גם את שער 9 בו אמורים לשבת אוהדי הפועל.
חבר הנהלת הפועל פ"ת, תומר סיני, שוחח היום עם נשיא מכבי פ"ת עמוס לוזון וביקש ממנו לאפשר לקבוצתו לעלות למשחק עם מדים כחולים, אך נתקל בתשובה שלילית. יחד עם זאת, אנשי הפועל קיבלו הבטחות מאנשי מכבי כי הבעיות הידועות בכל הנוגע לכמות כרטיסי הנוער שיש בקופות לא יחזרו בדרבי הקרוב, וכ-700 כרטיסי נוער יעמדו לרשות אוהדי הפועל.
אוהדי מכבי מתכננים לעשות 'שמח' לשחקני הקבוצה מחר באימון המסכם ולהגביר את המוטיבציה שלהם לקראת המשחק, זאת לאור העובדה כי הם לא זכו לראות ניצחון על היריבה העירונית כבר למעלה משנה.
בפן המקצועי, סבסטיאן סנסוני, דני פרדה ואסי משיח הסתפקו היום באימון חלקי מאחר והם סובלים ממתיחות שונות, אך השלושה לא צפויים לוותר על המשחק וככל הנראה אף יפתחו בהרכב כאשר פרדי דוד צפוי לשמור על מערך שלושת הבלמים שלו.







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון














