שניר שוקר: הגיע הזמן שננצח ויש תחושה שנצליח
המגן הימני של הפועל רעננה מחכה למפגש עם הפועל חיפה בשבת: "יריבה לא קלה בכלל". המאמן הזמני, עמי וזאנה, יפתח במערך הגנתי של 5-3-2
הקבוצה מהשרון תתארח בקרית אליעזר אצל הפועל חיפה כאשר האחרונה הצליחה לבסס מעמדה, באופן יחסי, באמצע הטבלה ואילו רעננה זקוקה לאוויר לנשימה כדי להשתחרר מכבלי התחתית.
זה לא סוד שהשינויים האחרונים זיעזעו את המערכת והמשחק הקרוב יבדוק בדיוק אם אותם שינויים הם לטובה או לרעת המועדון. כפי שנראה על פי האימון המסכם, המאמן הזמני, עמי וזאנה (שלא מחזיק בתעודת פרו) מתכוון לעשות מספר שינויים בהרכב כאשר הבולט מביניהם הוא המערך בו יפתח, 5-3-2
עוד אחד השינויים יהיה כאשר רועי לוי יאבד את מקומו בהגנה לטובת שניר שוקר שיפתח כמגן ימני. שוקר התייחס למשחק ואמר: “הגיע הזמן שננצח, אני אישית מרגיש טוב לגבי המשחק הזה. יש תחושה בקבוצה שנצליח לנצח". על היריבה אמר: “הוכחנו העונה שאנחנו לא פחות טובים מהם, רואים את זה בתוצאות, ניצחנו אותם שלוש פעמים ונקווה שהשבוע זה יקרה בפעם הרביעית".
על השינויים של השבועות האחרונים הוסיף: “ברור שיש שחקנים שפחות מרוצים מהשינוי אבל יש שיותר שמחים עם זה. בסה"כ זה בסדר, אני מקווה שנצא לדרך חדשה ובסופה נישאר בליגה".
“הפועל חיפה יריבה לא קלה שהתחילה לבסס את עצמה, גם לה יש נקודות תורפה כמו לכל קבוצה ואני מקווה שנלמד אותן טוב ונדע היכן לפגוע", סיכם שוקר.







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון














