תעלומה: אלירן אסאו נעלם במפתיע להפועל ר"ג
החלוץ שהצטרף בינואר האחרון החליט להפסיק להגיע לאימוני הקבוצה על דעת עצמו ובקבוצה מאמינים כי פרש. יובל נעים: "אני לא יודע איפה הוא נמצא"
החלוץ בן ה-25, שלא נכח באימונים האחרונים, גם לא מצא הסברים מספיק טובים שיספקו את הצוות המקצועי שנשאר מבולבל, מדוע אסאו לא מגיע לאימונים.
אנשי הקבוצה מעריכים כי החלוץ החליט ככל הנראה לפרוש מכדורגל מסיבות לא ברורות, הערכות מספרות שאולי התייאש מכך שזכה רק למספר דקות משחק אחרי תקופה ארוכה שלא שיחק.
גורמים בקבוצה אמרו: “אין לנו מושג איפה אסאו".
"לאחר מכן הסוכן שלו אמר שהוא יחזיר לי תשובה בנוגע להיעדרות אבל עד עכשיו לא קיבלתי".
"אני לא יודע אם הוא מתכוון לפרוש או לא אבל גם אם כן זו לא דרך לעזוב, הוא היה יכול פשוט לדבר איתנו". את תגובתו של אלירן אסאו לא היה ניתן להשיג עד לשעה זו.
התחיל באשקלון, עלה עם ר"ג ללאומית
אלירן אסא נולד וגל באשקלון ושיחק בכל קבוצות מחלקת הנוער שלה ועלה לקבוצה הבוגרת. באשקלון הוא הכיר את ברק יצחקי מבית"ר ירושלים שהפך עם הזמן לחברו הטוב ביותר.
ב-2006 החליט מי שהיה מאמן אשקלון באותה תקופה, מישל דיין, לוותר על החלוץ אחרי אירוע שהתרחב בבר אשקלוני. הוא ניסה את מזלו במספר קבוצות ויובל נעים, שכבר אז אימן את ר"ג ועוד היתה בליגה הארצית, החליט להמר עליו והצליח בגדול.
בליגה הארצית כבש אסאו 15 שערים והפך לבורג מרכזי בקבוצה. הוא עלה עימה לליגה הלאומית ולאחר מכן ניסה את מזלו גם בבני יהודה. השנה הוא שיחק רק פעמיים בהן עלה כמחליף, במשחקים מול אחי נצרת ומכבי תל אביב.







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון














