מצרכים

3 סלסלות פטריות חתוכות, מסוגים שונים: שמפניון, פורטבלה יער. מרינה

2 בצלים חתוכים לרצועות

3 כפות רוטב טריאקי  מזרח ומערב

2-כפות סויה מזרח ומערב

חצי כוס שמן קנולה

פלפל שחור גרוס תבליני זארובי

צרור כוסברה לקישוט  מרינה

לבצק שמרים:

חצי ק"ג קמח תופח

רבע כפית מלח

מים לפי הצורך

אופן ההכנה

1. להכנת הבצק - מערבבים במיקסר עם וו לישה עם הקמח והמלח, מוסיפים מים וממשיכים לערבב לעוד כמה דק' עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה

2. מניחים את הבצק בקערה ומכסים בעזרת מגבת לחה עד שהבצק תופח, בערך 15 דק'

3. חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים במחבת עד להשחמה. תוך כדי הטיגון מוסיפים שמן לפי הצורך

4. מוסיפים למחבת את הפטריות החתוכות וממשיכים לטגן

5. תוך כדי מוסיפים רטבים: טריאקי וסויה, ופלפל שחור גרוס

6. מעבירים את הבצק התפוח לתבנית מקוחמת, מרטיבים את הידיים ומשטיחים את הבצק על התבנית

7. אופים את הבצק בתנור בחום של 200 מעלות ל 10/15 דק'

8. כשהבצק יוצא מהתנור, מפזרים מעליו באחידות את תערובת הפטריות והבצל

9. מפזרים עלי כוסברה לקישוט ומגישים חם