מצרכים

נתח בשר מס' 5 רמי לוי

3 כפות שמן קנולה

3 כפות של רוטב סויה מזרח ומערב

2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות

4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות גדולות

2 בטטות קלופות וחתוכות לקוביות גדולות

ראש שום שלם קלוף וחצוי

3 כפות של אבקת מרק בצל

1/2 כוס יין אדום (אפשר יין לקידוש)

כפית פלפל שחור תבליני זארובי

כפית אבקת שום תבליני זארובי

כפות רוטב סויה מזרח ומערב

אופן ההכנה

1. נחמם שמן בסיר ונכניס את הבצלים החתוכים עד לכדי הזהבה.

2. נוסיף את השום, אבקת מרק, אבקת שום ופלפל שחור ונערבב.

3. נוסיף גם רוטב סויה ויין אדום ונמשיך לערבב עד לרתיחה.

4. נוסיף את נתח הבשר למרכז הסיר ונסגור אותו משני הצדדים

5. בתבנית נפרוס נייר אלומיניום ומעליו נפרוס 2 ניירות אפייה

6. נניח במרכז התבנית את נתח הבשר, מסביבו את הירקות ומעל נשפוך את הרוטב.

7. נעטוף ונסגור היטב כמו סוכריה

8. להכניס לתנור שחומם מראש ל 250 מעלות למשך חצי שעה.

9. להנמיך לחום של 150 מעלות למשך 4-5 שעות.