זה לא סוד שהאוכל שמקבלים במטוס הוא לא מאוד טעים בלשון המעטה. אלא אם כן יש לכם את היכולת לשלם לא מעט כסף כדי לטוס ולקבל אוכל שבושל במנות קטנות במיוחד למחלקות המתקדמות, כנראה שתמצאו את עצמכם אוכלים משהו שנראה כמו עוף או לזניה אבל בטעם שלא מזכיר אף אחד מהם.

>>לעוד עדכונים היכנסו לעמוד הפייסבוק של mako חופש

ובכל זאת, יש מרכיב אחד קטן שיכול לעשות הבדל גדול, כך על פי השף המפורסם ג'ייסון אתרטון (Jason Atherton), שהמסעדה שלו, Ledbury, בעלת שני כוכבי המישלן, נבחרה מספר פעמים להיות המסעדה הטובה בבריטניה.

"תמיד תקחו אתכם רוטב טבסקו למטוס", טוען אתרטון. "זה ידוע שאוכל במטוס תמיד יהיה תפל והרוטב הזה יכול לתת לו שדרוג מאוד רציני ולחדד טעמים. האמת שבדרך כלל אני מנסה שלא לאכול במטוסים כלל, אבל אם אין ברירה אני פשוט מטביע הכל בטבסקו".

רק שימו לב שלפני שאתם מצטיידים בבקבוק הטבסקו הכי גדול שיש ועולים איתו לטיסה הבאה שלכם, תבדקו קודם מה הגודל אותו ניתן לעלות למטוס, כי חבל שיחרימו לכם את הבקבוק בבידוק הבטחוני.

טבסקו סרירצ'ה (צילום: ניצן מותגי מזון, יחסי ציבור)
זה כל הקסם. רוטב טבסקו | צילום: ניצן מותגי מזון, יחסי ציבור

ומה אם חריף זה לא הדבר המועדף עליכם? גם לזה יש פתרון. השף ממליץ להביא אוכל מחוץ למטוס, ממש כמו שעושים בטיסות לואו קוסט. ואם בכל זאת בחרתם במנה שהוצעה לכם על ידיה דייל, עדיף לבחור בזו שנוטה פחות להתקלקל. רק כדי להיות בטוחים.