המצרכים :
למרינדה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 מערבבים בקערה את העוף עם מרכיבי המרינדה. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 3 שופכים לתבנית אפייה את האורז, מעליו את הבצל המגורד והציר, ומערבבים. ![]() 4 מניחים מעל את חלקי העוף (אם יש לכם זמן אפשר להשרות את העוף במרינדה שעה-שעתיים, אבל לא חובה). 5 מעטרים עם פרוסות לימון ופלפל חריף. 6 מכסים בנייר אפייה ונייר אלומיניום, ואופים במשך 60 דקות. 7 אחרי שעה פותחים את הנייר ואופים עוד כרבע שעה, שהעוף יקבל שיזוף. מגישים חם. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב ![]() בתיאבון! ![]() |