1 שוטפים היטב את כל הירקות וקוצצים גס.
2 מעבירים את כל הקטניות המבושלות לסיר גדול, וממלאים במים רותחים.
3 מתבלים במלח, פלפל וכורכום ומבשלים 10 דקות.
4 מוסיפים לסיר את כל הירקות החתוכים וממשיכים לבשל עוד 15 דקות, עד שהירקות משנים את צבעם.
5 מוסיפים אטריות ביצים וממשיכים לבשל.
6 מכינים רביכה מקמח ומים ומוסיפים למרק. מערבבים היטב וממשיכים לבשל עוד 10 דקות.
7 במחבת מטגנים בצל ושום בשמן עמוק.
8 מגישים את המרק עם הבצל והשום המטוגנים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.