1 מערבבים את הקמח, הביצים ושמן הזית לכדי בצק ומעבירים למקרר לחצי שעה.
2 מרתיחים הרבה מים עם מלח.
3 מרדדים את הבצק במכונת פסטה ליצירת דפי פסטה דקים ככל האפשר בגודל של דף A4 ומבשלים דקה וחצי.
4 ממלאים במרכז כל דף כף של לאבנה עזים, צנוברים קלויים, 2-3 צימוקי שרי וזית בודד חצוי לשניים, מוסיפים חלמון וסוגרים.
5 מטגנים בשמן קנולה משני הצדדים.
6 מפזרים מעט פרמזן מעושן, לימון כבוש ובצל ירוק ומגישים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים