1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 מבשלים את שיני השום בכוס שמן זית בסיר מכוסה, למשך כ-5 דקות.
3 שוטפים היטב את כל הירק, מייבשים וקוצצים.
4 יוצרים במרכז הסינטה חור בעזרת סכין.
5 מוציאים את בשר השום מהשיניים ומערבבים עם הירק הקצוץ, שמן זית, מלח ופלפל. דוחפים את התערובת לחור שבסינטה.
6 ממליחים ומפלפלים את נתח הסינטה וצורבים מכל הכיוונים במחבת משומנת. מעבירים את הסינטה לתנור ל-15 דקות.
7 מגישים עם תפוחי אדמה צלויים בשמן זית ומעט רוזמרין.