1 מכינים את הרוטב לדג: מערבבים בקערה את המים והשמן ומוסיפים פפריקה מתוקה ומלח. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומערבבים.
2 חותכים את פילה הדג וטובלים ברוטב.
3 מעבירים את הדג לסיר ושופכים עליו את יתרת הרוטב.
4 מוסיפים לסיר את גרגירי החומוס ומבשלים 25 דקות. במהלך הבישול דואגים להרטיב מדי פעם את הדג ברוטב.
5 קוצצים את הפלפל האדום החריף ומסדרים על הדג. מוסיפים גם את השום הפרוס.
6 מבשלים 15 דקות ומוסיפים את הבמיה.
7 סלט הבורגול: מערבבים בקערה את הבורגול עם הפטרוזיליה וגרגירי הרימון.
8 מוסיפים את המיץ הלימון ומתבלים במלח ושמן זית לפי הטעם.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים