1 מערבבים את האורז עם כל הירקות ביחד, טועמים ומתקנים טעמים.
2 ממלאים את הדג בעשבי התיבול, פלחי הלימון והשום. מתבלים עם המון שמן זית, מלח ופלפל.
3 עוטפים את הדג בנייר אפיה. אופים בחום של 200 מעלות לכ-40 דקות.
4 מערבבים את היוגורט עם הלימון.
5 על צלחת שטוחה מפזרים בחופשיות יוגורט. מניחים את סלט אורז מעל. קורעים חתיכות מהדג המוכן ומפזרים בחופשיות על גבי האורז. לסיום מוזגים מעט שמן זית על גבי המנה.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.