1 מטגנים בסיר את בצלי השאלוט והפרגיות ומוסיפים תוך כדי את התבלינים הכתושים, הקארי והצ'ילי.
2 כשהפרגית מטוגנת מכל הכיוונים מפזרים עליה את מקלות הגזרים. מוסיפים את מיץ הג'ינג'ר הסחוט והמייפל, מתבלים בכפית אחת של מלח ומאדים תוך ערבוב עוד כ-10 דקות.
3 מוסיפים את האורז מעל הגזר, מוסיפים כפית מלח נוספת ומכסים את כל המרכיבים בחלב קוקוס וציר עוף.
4 מפזרים את הזעפרן והצנוברים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כשעה.
5 מפזרים בוטנים וכוסברה ומגישים.
כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.