החום הזה דווקא נפלא בעיניי, אבל רק במנות קטנות - וכך גם במטבח. המתכון הקליל הזה הוא לחזה עוף עם תרד טרי, שמוקפץ קלות ומעליו עגבניות טריות, קצת צנוברים ואם מתחשק לכם אפשר גם לצרף כוס יין לבן וקריר.
![חזה עוף עם עגבניות ותרד (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל) חזה עוף עם עגבניות ותרד (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)](https://img.mako.co.il/2012/08/13/hazeof_tered_afik_c.jpg)
זמן הכנה: 15 דקות
זמן הכנה כולל: 20 דקות
עלות: כ-38 שקלים
המרכיבים:
5 יחידות חזה עוף
2 כפיות מייפל טבעי
1 בצל גדול פרוס
1 שן שום
1 שקית תרד טרי שטוף
3 עגבניות חתוכות לקוביות
50 גרם צנוברים קלויים
כף שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1. מתבלים את חזה העוף במייפל ובמלח ובפלפל. מכינים 2 מחבתות על הגז.
2. במחבת אחת מטגנים את הבצל כ-3 דקות ומוסיפים את השום והתרד לכ-3-4 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד. במקביל, מכינים את חזה העוף על המחבת השנייה, כ-3-4 דקות מכל צד, עד הזהבה.
3. מניחים על צלחת את העוף, מעליו את התרד ומעל את העגבניות הטריות. מפזרים מעט צנוברים ומזלפים מעט שמן זית.
* המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!