תבית (צילום: ביסים - בלוג אוכל)
כשהמרכיבים טריים, הכל יותר טעים | צילום: ביסים - בלוג אוכל

כל מי ששיחק אי פעם במשחק היצירה המופלא הזה שנקרא אוכל, יודע שהמשחק חייב להתחיל בחומרי גלם טובים. זה נחמד, אמנם, להשתמש במה שקניתם בסופר לפני שבועיים ובמקרה שרד במקרר שלכם, וזה ממלא אתכם בהרגשת חיסכון משמחת ומשקיט את המצפון הפיננסי. אבל אין סיכוי שהתבשיל או המאפה הזה יהיו אפילו קרובים למה שתכינו באותה טכניקה בדיוק מחומרי גלם שהגיעו טריים ככל האפשר, מהסופר, השוק או הגינה הפרטית.

לכן, כשאדם גולש מגלה באינטרנט שלו אדם אחר שהוא חובב חומרי גלם, השמחה גדולה. כזו היא הילה קריב, שהצילומים מהגינה שלה, שבה היא מגדלת מיני ירקות, מעוררים בך קנאה כה עמוקה עד שאתה שוקל לחטוף ירקן ולהחזיק אותו כבן ערובה. אם זה לא מספיק, אז הילה גרה בקליפורניה, שהיא חלק מאמריקה, שבה כל ירק יודע את מקומו ואת עונתו ומתנהג בהתאם, ולא חוטף פתאום קריזות שגורמות לו להיות חסר טעם או ריח. ואם אתם עדיין כאן, ולא הלכתם לראות מה הילה מבשלת היום, אז תדעו שהילה גם למדה בישול, אז המתכונים לא מסתכמים רק ב"קטפו את הירקות מהגינה שלכם", אלא מעניקים לחומרי הגלם חיים שניים על הצלחת שלכם.

מאפינס בריאות (צילום: ביסים - בלוג אוכל)
מאפינס בריאות | צילום: ביסים - בלוג אוכל

הבלוג: ביסים
בשורה אחת: אני רוצה את הגינה הזו!
קישורים מומלצים:
קציצות דגים
עוגת ג'ינג'ר
תבית
מאפינס בריאות