![](https://img.mako.co.il/2017/05/11/vlcsnap-2017-05-04-10h11m58s209_x5.jpg)
![חזה עוף צלוי חזה עוף צלוי](https://img.mako.co.il/2017/05/11/vlcsnap-2017-05-04-10h11m58s209_x5.jpg)
צילום: בבושקה הפקות
חזה עוף צלוי במרינדה של צ'ילי מתוק, דבש וחרדל בחצי שעה? תפריט הצהריים שלנו השתפר פלאים בן רגע. למתכון
![](https://img.mako.co.il/2017/05/11/poppy_seeds_and_white_chocolate_yeast_cake-s_x5.jpg)
![עוגת שמרים פרג ושוקולד לבן עוגת שמרים פרג ושוקולד לבן](https://img.mako.co.il/2017/05/11/poppy_seeds_and_white_chocolate_yeast_cake-s_x5.jpg)
צילום: נטלי לוין, mako אוכל
לא שאנחנו צריכים סיבה מיוחדת להתלהב מעוגת שמרים, אבל זאת שכאן היא עם פרג ושוקולד לבן, שילוב מושלם. למתכון
![](https://img.mako.co.il/2017/05/11/shutterstock_69412069_x5.jpg)
![תפוח אדמה מוקרם תפוח אדמה מוקרם](https://img.mako.co.il/2017/05/11/shutterstock_69412069_x5.jpg)
צילום: Viktor1, Shutterstock
את המדורות משאירים לילדים. בל"ג בעומר סוגרים חלונות ומתפנקים עם תפוחי אדמה כמו שצריך. למתכונים
![](https://img.mako.co.il/2017/05/11/NX0C7832_x5.jpg)
![מאפה פסטה וטונה מאפה פסטה וטונה](https://img.mako.co.il/2017/05/11/NX0C7832_x5.jpg)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
מאפים אישיים של פסטה וטונה שהם הפיתרון הכי נכון לאירוח, לנשנוש, לארוחה לילדים ולכל בעיה בחיים. למתכון
![](https://img.mako.co.il/2017/05/11/drir_x5.jpg)
![פסטה עם כרישה, עגבניות וקשקבל פסטה עם כרישה, עגבניות וקשקבל](https://img.mako.co.il/2017/05/11/drir_x5.jpg)
צילום: דרור עינב, mako אוכל
פסטה צבעונית, מיוחדת וסופר טעימה עם כרישה (איזה כיף!), עגבניות וגבינת קשקבל. תענוג שמוכן בצ'יק. למתכון
![](https://img.mako.co.il/2017/05/11/IMG_1636_x5.jpg)
![עוגת שוקולד מנצחת עוגת שוקולד מנצחת](https://img.mako.co.il/2017/05/11/IMG_1636_x5.jpg)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
עוגת שוקולד מוצלחת היא כזו שיודעת לאזן בין פאדג'יות לאווריריות. מצאנו אחת בול. למתכון
![](https://img.mako.co.il/2017/05/11/dsaf_x5.jpg)
![מילפיי שוקולד וערמונים מילפיי שוקולד וערמונים](https://img.mako.co.il/2017/05/11/dsaf_x5.jpg)
צילום: גיל גוטקין, mako אוכל
מילפיי שוקולד וערמונים מהבלוג של גיל גוטקין. גם יפה, גם טעים בטירוף, גם כלום עבודה. למתכון