המצרכים :
אופן ההכנה:1 מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח. 2 חותכים את תפוחי האדמה לסירות ומבשלים 8 דקות, עד שהם טיפה מתרככים אבל עדיין יציבים. מסננים ומייבשים בנייר סופג. 3 מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק. 4 מערבבים בקערה קמח, מלח, פלפל שחור, אורגנו, צ'ילי גרוס, רסק עגבניות ומים עד לאיחוד. 5 טובלים את תפוחי האדמה בבלילה ומטגנים בשמן החם עד הזהבה יפה. ההכנה | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, makoיעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. בתיאבון! |